Waaw, zeggen wij, wat een mooie zaak heeft Deinze er nu terug bij! ’t Pompierke

Annick De Meyer uitbaatster van Moods geweest in de Kortrijkstraat kon het niet laten om haar zoon met Tipic alleen te laten op de markt. Vanaf vrijdag 24 november kan je bij haar en haar man Jelle Lannoo terecht op het einde van de markt in hun Pompierke.


’t Pompierke de zaak die ze vroeger hadden op de Kortrijksesteenweg in Sint Martens Latem blijft dus verder bestaan op onze Markt. Menig mensen zullen deze zaak nog herinneren en hebben daar allicht wel enkele uurtjes op de dansvloer doorgebracht.

In ’t Pompierke op de markt kan je terecht voor een lekker aperitief, is er een uitgebreide wijnkaart en kan je genieten van lekkere vers gemaakte tapas. In de namiddag is het tea-room.

Het interieur is een pareltje en brengt je direct in een rustige sfeer. De marmeren bar, de houten vloer en ditto verlichting maken van het geheel een leuke plek om te genieten van je gezelschap of van een lekker drankje en hapje.

 

Het rode logo van ’t Pompierke, toch wel de trekpleister, werd mooi in het interieur verwerkt. Benieuwd naar de eerste selfies bij het logo.

Van woensdag tot en met zondag open vanaf 11u tot 23u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...