Party Workout t.v.v. kom op tegen kanker #sportersbelevenmeer

Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week. Op maandag 18 december om 20u organiseert stad Deinze t.v.v. kom op tegen kanker een “Party workout” in de Brielpoort! #sportersbelevenmeer in #deinze

Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week. De stad Deinze organiseert t.v.v. kom op tegen kanker een “Party workout”! Onder begeleiding van allerlei soorten muziekstijlen, ligt de focus van deze avond op een totale body workout die leuk, effectief en makkelijk te volgen is.

Achteraf kan elke deelnemer genieten van een gratis drankje. Deelnemen kost 5 euro en en tickets in voorverkoop vind je bij de dienst Sport & Recreatie of ter plaatse.

Check hun event:  https://www.facebook.com/events/128005077838038/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...