Zesde editie van Village ten voordele van Music for Life

Village is een house, funk en disco party dat op zaterdag 25 november zal doorgaan in de Brieljant te Deinze. Sinds vorig jaar werd ervoor gekozen om te verhuizen naar de Brieljant, en dankzij de succesvolle vijfde editie besloten de vijf organisatoren het dit jaar opnieuw te organiseren in het jeugdhuis van Deinze.Village was oorspronkelijk het idee van Gertjan Verstraete, Gwenn Van Renterghem en Gwijde Provijn, maar na het jammerlijke overlijden van Gwijde in 2012 besloten de twee het verder te organiseren ter nagedachtenis van hun overleden Vriend en DJ. Ondertussen sloten ook Brett Oppeel, Niels Verstraete en Matthias Neirynck aan bij de organisatie en zo zitten de organisatoren al aan hun zesde editie.

Wat bijzonder is dit jaar is dat er gekozen werd om een deel van de opbrengst weg te schenken aan het fonds Jan Filliers uit Deinze en dit ter gelegenheid van Music For Life van Studio Brussel. Het Fonds Jan Filliers ondersteunt slachtoffers van verkeersongevallen bij hun verdere ontwikkeling. De organisatoren kozen in het bijzonder voor dit doel omdat ze hun vriend en sfeermaker Gwijde verloren bij een jammerlijk verkeersongeval. Ter nagedachtenis van hem willen we mensen samenbrengen en hen laten genieten van sfeer en muziek.

Die sfeer en muziek zal dit jaar verzorgd worden door Didier Beau Vie, Dope&Friends, Kravatt en WLC ft. Mona Lee. Er zijn enkel kaarten aan de deur en dit voor 6 euro. De deuren gaan open vanaf 20u en er is een verrassing voor iedereen die voor 21u binnen gaat. Meer info is te verkrijgen via het evenement ‘Village #06’ op facebook of via Matthias Neirynck (0479437091)
Fo vlnr: Brett Oppeel, Matthias Neirynck, Gwenn Van Renterghem (met foto Gwijde Provijn),  Niels Verstraete en Gertjan Verstraete

Bekijk hun facebookpagina en event

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...