Door het slechte weer zijn de asfaltwerken vorige week niet kunnen doorgaan en uitgesteld naar volgend jaar. De aannemer zal wel nog voor het einde van het jaar de nodige markeringen op de N43 aanbrengen. Op die manier kan de Gentsesteenweg tijdelijk en veilig opengesteld worden voor de kerstvakantie. Het aanleggen van de toplaag en de afwerking van het fietspad zijn voor het voorjaar.

N43GroenRood

Normaal gezien hadden ze de toplaag in asfalt van de Gentsesteenweg/Kapellestraat (N43) op 13 december willen aanleggen. Deze werken zijn door de slechte weersomstandigheden niet kunnen doorgaan. Deze week brengt de aannemer wel nog tijdelijke markeringen aan op de onderlaag van de N43. Zo kan de Gentsesteenweg toch in beide richtingen opengesteld worden voor het kerstverlof. Voor de veiligheid volgen de fietsers tot na de afwerking van het fietspad nog de omleiding. Het fietspad richting Kortrijk tussen Hubert Malfaitplein en Gampelaeredreef is al in gebruik.

Vanaf 22 december last de aannemer een rustpauze in. Hij hervat de werken van zodra het weer het toelaat. Wij willen u alvast langs deze weg een fijn eindejaar toewensen.
U vindt meer info over de werken op www.wegenenverkeer.be/Deinze

Info: Nieuwsbrief Wegen en verkeer

Delen op: