Deinze grote winnaar Oost-Vlaanderen #sportersbelevenmeer #sportdeinze

Deinze komt als grote winnaar uit de bus en is de #sportersbelevenmeer stad! Maar liefst drie prijzen gingen naar onze prachtige sportstad.

sportersbelevenmeer_Sportdeinze_Deinze

Begin 2017 daagde Sport Vlaanderen alle gemeenten en steden uit! Aan de hand van vijf uitdagingen kon de stad #’s (hashtags) verdienen. De gemeenten en steden die de vijf uitdagingen tot een goed einde brachten, mogen zich vanaf 4 december een #sportersbelevenmeer gemeente of stad noemen.
Het grote doel van de campagne: inwoners aan het sporten krijgen door hen ervan te overtuigen dat je door sporten heel wat meer beleeft.

Van deze campagne won Deinze de uitdaging “het meeste aantal foto’s op sociale media met de #sportersbelevenmeer hashtag.

RSC The Handles was de sportclub met het meeste aantal posts.

Maar Deinze kwam ook als de grote winnaar uit de bus als stad die steeds iets verder ging in alle uitdagingen en werd zo de #sportersbelevenmeer stad bij uitstek!

Dit is nog niet de eindmeet van deze actie! Wil je met jouw sportclub ook kans maken op een leuke prijs? En wil je Deinzenaars aanzetten tot sporten? Vergeet dan zeker niet #sportersbelevenmeer #sportdeinze bij jouw posts te vermelden. Meer info: http://www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer/

Wij volgen al een tijdje www.instagram.com/sportdeinze en zien zeer leuke foto’s verschijnen van alle leeftijdscategorieën die aan het sporten zijn. Keep on hashtagging #DEINZE #sportersbelevenmeer #sportdeinze

thehandles_Deinze

sportersbelevenmeer_Sportdeinze_INSTAGRAM_Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...