Souplex nu al in WK sfeer

Ondanks de anti climax op het laatste EK kijken we met veel plezier terug op de sfeervolle voetbaldagen in zaal Souplex. Na het WK in Brazilië en EK in Frankrijk is dit het derde tornooi op rij dat Souplex live zal tonen op groot scherm. En iedereen weet wat ze zeggen van een derde keer… Souplex zal alvast zorgen dat ze voorbereid zijn voor een groot volksfeest.

De loting is ons niet enkel gunstig gezind qua tegenstand maar zeker ook qua timing. We spelen de eerste wedstrijd op maandag om 17u en de tweede op zaterdag om 14u. Ideaal om er 2 keer een echt feest van te maken, jong en oud samen. Hopelijk is het resultaat wat we ervan verwachten en kunnen we zorgeloos genieten van een derde spektakelmatch tegen Engeland. De logische kwalificatie voor de 1/8ste finales zal Souplex dan ook goed vieren met een fantastische afterparty. Hét ideale moment om de zomervakantie een dagje te vroeg in te zetten 😉

Souplex zoekt ondertussen graag uit wat Panama en Tunesië voor lekkers te bieden hebben…

Laat je vrienden weten dat je er bij zal zijn! https://www.facebook.com/pg/souplexdeinze/events/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...