WINTERLEIE kerstmarkt in Bachte op 16 december.

Collega’s die in DVC Heilig Hart werken (het MPI van vroeger), organiseren op eigen houtje een kerstmarkt, de allereerste in Bachte-Maria-Leerne. Zij  doopten hun kindje alvast “Winterleie” (16 december).

WINTERLEIE-KERSTMARKT_BACHTE-MARIA-LEERNE_DEINZE

Winterleie gaat door op zaterdag 16 december van 14u tot 22u op de parking van DVC H.Hart, een centrum waar 350 kinderen en volwassenen met een ernstige mentale beperking, en meervoudige fysieke beperking verblijven.

winterleie

De vrienden of collega’s doen dit volledig vrijwillig en schenken de winst van Winterleie aan de kinderen en volwassenen van Dienstverleningscentrum H. Hart.
Samen willen ze er de gezelligste kerstmarkt van Bachte en ver daar buiten van maken!

Live bands, crimineelwijze kinderanimatie, originele kraampjes en overheerlijke natjes en droogjes… De ideale gezinsuitstap, maar ook the place to be om in een leuk kader bij te praten met vrienden.

Op de foto hieronder is te zien waar de kerstmarkt doorgaat.

Als Winterleie de buurt rond Bachte-Maria-Leerne die dag wat kan samenbrengen, dan is hun doel geslaagd! Ook al werken ze allemaal in het DVC, het idee ontstond spontaan binnen een groepje vrienden.

De voorbereiding van het evenement gebeurde buiten de werkuren en los van hun dagtaak. Wat maakt dat ze veel leerden op korte tijd, in het wereldje van eventplanning.

Een kleine honderd vrijwilligers en enkele sponsors met een hart, da’ s heel wat, en dat geeft ons veel positieve vibes. Iedereen is dus welkom op Winterleie.
Samen een leuke namiddag of avond bijpraten en terwijl het goeie doel steunen.

Hoe wijs is dat, WIJ ZIJN ALVAST FAN!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...