Koers for Life, wielersport en muziekwereld samen in de Brielpoort.

De Brusselse band Jacle Bow organiseert samen met fietsstad Deinze ‘Koers for Life’: een Music For Life concert in de legendarische Brielpoort, waarbij de wielersport en muziekwereld op harmonieuze wijze worden samengebracht. De opbrengst wordt integraal geschonken aan Kom op tegen Kanker.

Koers for Life is een uniek concert van 2 uur met Belgische topartiesten: Gabriel Rios, Milo Meskens, Lady Linn, André Brasseur en Yevgueni begeleid door de rockformatie Jacle Bow en Mario Goossens (Triggerfinger), Sean D’Hondt (Nailpin, Manoeuvres) op drums en David Poltrock (Hooverphonic, De Mens) op keys.

Bekijk het volledig foto album op onze Facebook pagina.

De top van de Belgische wielerwereld zakt af naar Deinze voor Koers for Life. Greg Van Avermaet, Jürgen Roelandts, Jolien D’hoore, Jens Debusschere, Oliver Naesen, Sep Vanmarcke, Thomas De Gendt, Jasper Stuyven, Tiesj Benoot, Jasper De Buyst, Yves Lampaert, Kenny Dehaes, Victor Campenaerts en Zico Waeytens zitten mee op het podium en fietsen ter plaatse op rollen de elektriciteit samen voor een ecologisch concert.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...