Nieuwjaarsreceptie voor Deinzenaars op 7 januari

Naar aanleiding van het nieuwe jaar organiseert het stadsbestuur van Deinze voor de zevende maal een nieuwjaarsreceptie met medewerking van de lokale producenten. De receptie vindt plaats op zondag 7 januari 2018 van 11 tot 13 u. op de Markt. Gaat door in de Brielpoort wegens het slechte weer!

DSC_9672 Deinze Nieuwsjaarsreceptie 2015

Nieuwjaarsreceptie met streekproducten
Stad Deinze trakteert haar inwoners op zondag 7 januari 2018 op een drankje en/of hapje. Iedere bezoeker ontvangt bij aankomst twee consumptiebonnen die omgeruild kunnen worden bij een stand naar keuze. De stands met de streekproducten staan op de Markt opgesteld.

Volgende producenten zullen aanwezig zijn:

Drank:
Filliers
Huisbrouwerij Sint-Canarus
Buysse Bierke
Deinze Export
Warme chocomelk van Délimel
Koffie van De Goudvink
Fruitsap van fruitbedrijf Cocquyt

Eten:
De Deinse Bakkersbond zorgt voor oliebollen
Marco Beth serveert een lekkere boterham (Deinse Bakkersbond) met hesp, indien gewenst met een beetje mosterd van Ferdinand Tierenteyn, uiteraard ook uit Deinze
Delikip bakt kippenboutjes
De Wassende Maan serveert verse warme soep
Bij hoeveslagerij De Cauwehoek kan je terecht voor een droge worst of rauwe ham

Iedere bezoeker kan bij de producenten ook een hapje en een drankje aankopen. Onze streekproducenten zijn hierop voorbereid.

Verkeersmaatregelen
Om de veiligheid te kunnen garanderen worden de onderstaande verkeersmaatregelen genomen:

Op zondag 7 januari 2018 vanaf 10 u. tot 20 u. worden de Markt (begrepen tussen de Brielstraat en de Ramstraat) en de Gentpoortstraat (begrepen tussen de Kaaistraat en de Markt) afgesloten voor het verkeer. Er wordt in deze straten een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd vanaf 9 u. tot 20 u.

De Brielstraat wordt op zondag 7 januari 2018 vanaf 10 u. tot 20 u. een doodlopende weg ter hoogte van de Mouterijdreef/Lucien Matthyslaan voor het verkeer komende uit de Tweebruggenlaan. Het verkeer komende uit de Tolpoortstraat wordt, gelet op het afsluiten van Leiedam en Markt, verplicht links af de Brielstraat in te rijden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...