Glasophaling in Deinze

We konden er onlangs een boek over schrijven en konden het hier ook lezen, de glasophaling in Deinze was niet echt ideaal te noemen. Vele bakken glas bleven staan en kregen een mooie sticker opgeplakt “Helaas… uw glas werd geweigerd”. We noemden het zelfs de “glas soap van Deinze”

IVM heeft nu een mooie video gemaakt wat allemaal kan en mag zodat je glas telkens meegenomen wordt, maar het lijkt ons eerder dat enkel flessen en bokalen zijn toegelaten. Vorig jaar waren er nog ±50 weigeringen per maand, allicht daardoor dat er nu speciaal een  video gemaakt werd.

oa. winkelmandjes met open bodem en zijkanten zijn niet toegelaten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...