Albert Heijn Deinze is de beste AH winkel van België 2017

In de categorie ‘winkels in eigen beheer’ heeft Albert Heijn Deinze de ‘winkelprijs 2017’ gewonnen. Deze prijs is niet min. Het is een verdienste op basis van duurzaam goed, klantvriendelijk en dynamisch ondernemen. Gedurende een gans jaar is de winkel regelmatig en onverwacht bezocht door mysterie shoppers én door medewerkers van het Albert Heijn hoofdkantoor.

Albert Heijn Deinze beste winkel in België

Met een 10 punten lijst werden beoordelingen vastgesteld op alle afdelingen op vlak van netheid, klantvriendelijkheid, aanwezigheid van bonusartikels, enz… De Albert Heijn winkel in Deinze kreeg heel wat waardering voor het warme gevoel en oprechte interesse in klanten. Driespoort Shopping Deinze is bijzonder trots op deze award en wenst Bart De Bast en Christophe Meysmans en hun team nog veel succes de komende jaren.

Albert Heijn Deinze startte midden april 2015 in Driespoort Shopping Deinze en is sedertdien een vaste, wekelijks bezochte supermarkt geworden voor heel wat gezinnen in Deinze en ruim daarbuiten. Met een zeer persoonlijke service, een verrassend assortiment en Hollandse prijzen onderscheiden ze zich op de markt. Bij Albert Heijn vind je veel artikelen. A-merken en eigen Albert Heijn merken, maar uiteraard ook veel Belgische kwaliteitsproducten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...