Jong VLD brengt 6dejaars veilig en op tijd naar huis

Nu al voor de 6de keer organiseert Jong VLD Deinze een busrit op 100-dagen van Gent naar Deinze. Op de vooravond van hun 100-dagen trekken vele laatstejaars richting de overpoort om hun eerste stappen in het studentenleven te zetten. Om jongeren op tijd thuis te brengen, brengt Jong VLD Deinze de jongeren om 3u ’s nachts naar huis met een bus. 

/jongVLD_Bus_100dagen.jpg

De busrit is volledig bekostigd door verschillende sympathisanten uit Open Deinze zoals schepen Norbert De Mey, Filip Vervaecke, Axel Dobbelaere, Tom Van Nieuwenhuyse en Jef Dhondt. OCMW-raadslid Rita Van Neste is de gulste sponsor: ‘Ik steun de jongeren al jaren en vind dit een prachtig en verantwoord initiatief’.

De jongeren vragen €2 voor de kleine hap en een flesje water op de bus.

Inschrijven kan via de facebookpagina van jong vld. Er zijn nog slechts 10 beschikbaar. De bus vertrekt stipt om 3u aan de heuvelpoort, de jongeren krijgen een smsje op voorhand en worden afgezet aan het Station van Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...