Wandel mee met de Valentijnswandeling op 11 februari

Radio Tequila organiseert de 14de Valentijnswandeling! Op zondag 11 februari 2018 organiseert Radio Tequila voor de 14de keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 10 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een nieuwe route. Starten kan tussen 12.30u en 14.30u.

Het startpunt is dit jaar nieuw: Leiepoort Campus Sint-Vincentius, Peter Benoitlaan 40 in Deinze. Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. Op 3 stopplaatsen voorzien we een hapje en een drankje. We worden ontvangen door het bedrijf Azaleatuin in Kruishoutem (net buiten Petegem).

De 2de stopplaats is de school Driessprong in de Kortrijksesteenweg en natuurlijk staat er ook een bezoek aan de studio’s van radio Tequila op het programma. Je kan er ook eens de radiostudio’s bekijken. Ook Europabank Deinze en bakkerij Raes uit Kruishoutem werken mee aan de wandeling.
De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon, dus in de Peter Benoitlaan in Deinze, waar de frituur van ’t Buikske Vol ons opwacht. Er is ook gelegenheid tot een drankje.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be. Volwassenen betalen slechts 10,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 5,00 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee.
Schrijf bij voorkeur op voorhand in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...