Infosessie Loopbaanbegeleiding bij UPENDI in Deinze

Wil je een positieve wending geven aan je professioneel leven zonder van job te veranderen? Wil je (opnieuw) meer energie uit je job halen? Denk je erover na om professioneel een andere weg in te slaan? Wil je ontdekken wat jouw talenten en competenties zijn en wil je hiermee actief aan de slag? Kom dan luisteren naar wat UPENDI voor jou kan betekenen.

Tijdens een 1 uur durende infosessie wordt het systeem van de loopbaancheques uitgelegd, alsook het persoonlijk loopbaantraject en maak je kennis met jouw enthousiasmerende en professionele loopbaancoach.
Schrijf je in voor één van onderstaande GRATIS infosessies bij UPENDI in Deinze op:
donderdag 22/03 om 19u30, zaterdag 21/04 om 10u00, dinsdag 15/05 om 19u30

Inschrijven kan via mail [email protected] mét vermelding van de datum, jouw naam en telefoonnummer.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...