SAVE THE DATE: 60 JAAR LAMMERANT

Optiek Lammerant bestaat 60 jaar! In april 1958 opende Eric Lammerant de deuren. 60 jaar – én enkele verbouwingen later – is de winkel uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Vrijdag 27 en zaterdag 28 april vindt er een uniek fashionevent plaats om het 60-jarig bestaan in stijl te vieren!

Optiek Lammerant 60 jaar

Historiek

Begin jaren ‘70 vergezelt Erics vrouw Christa hem in de winkel. Samen staan ze in voor de aankoop van de collecties. Eric werkt vooral in het atelier – brilglazen worden dan nog volledig met de hand geslepen – en Christa specialiseert zich in de verkoop. In 1970 en 1987 ondergaat de winkel een eerste en tweede verbouwing. Heel wat Deinzenaren herinneren zich de blauwe deur, die midden in de witte geval meteen de aandacht trekt. In de jaren ’90 krijgt optiek Lammerant er met Lieven De Clercq, huidig zaakvoerder, een nieuw gezicht bij. Optiek Lammerant is intussen een officiële dealer van luxemerken als Chanel, Dior en Cartier. Omdat de winkel te klein wordt om de klanten een optimale service te kunnen bieden, is in 2004 de tijd rijp voor een uitbreiding.

Ook op online vlak blijft de winkel niet achter. In 2014 lanceren ze een webshop met een selectie van de mooiste zonnebrillen. Het succes van de zaak betekent een groter team: Eva, Josfien en Evelyne staan samen met Christa en Lieven klaar om jouw optische dromen te vervullen. Een vierde verbouwing in 2016 zorgt voor de elegante en moderne uitstraling waar het team terecht heel trots op is.

290m2 aan brillenmode

Met 290 m2 aan brillenmode en aparte meet- en contactlensruimtes wil optiek Lammerant hun klanten op alle vlakken bijstaan. Zowel inzake brillentrends als glasadvies volgen ze de evoluties voor jou op de voet. Om hun 60-jarig bestaan te vieren, wordt 2018 een heus feestjaar met fashionevents, niet te missen acties & tal van leuke geschenken. Vrijdag 27 en zaterdag 28 april vindt er een uniek fashionevent plaats. De winkel bestaat dan dag op dag 60 jaar! Wat kan je verwachten? Persoonlijk make-up advies, drinks & bites, een zomerse fotowall, fashioncorners en zoveel meer!

In de volgende zomermaanden volgen nog tal van acties op zowel brillen, zonnebrillen als contactlenzen. Ga je deze maand voor een nieuwe look? In april maak je kans om de waarde van je aankoop terug te winnen. Wie een zonnebril op sterkte koopt, geniet bovendien van de zonneglasactie: 50% korting op de zonneglazen. Dé uitgelezen kans om helemaal summerproof de zomer in te duiken.

Toekomstplannen

Optiek Lammerant wenst verder te groeien in zijn unieke high-end aanbod en de daarmee gepaard gaande nieuwste technologieën op gebied van brillen en glas. Lieven De Clercq: ‘Heel wat mensen uit nabijgelegen steden en gemeenten komen met de auto naar onze winkel en leren zo ook andere handelaars kennen. Het is spijtig dat het nieuwe mobiliteitsplan onze klanten niet de mogelijkheid biedt – door de voorziene knip onder het station – om met gemak tot in het centrum te geraken.’

Bekijk hun website voor meer info ivm deze opendeurdagen – https://www.optieklammerant.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...