22e Sportbeurs voor Deinse lagere scholen op 18 mei

De dienst sport en recreatie van de stad Deinze en de stedelijke sportraad organiseren in samenwerking met de Deinse sportclubs op vrijdag 18 mei 2018 voor de tweeëntwintigste maal hun sportbeurs voor lagere scholen in het sportcomplex Palaestra.

BBC Deinze Nazareth

De ‘doe-aan-sport-beurs’ vindt plaats in het sportcomplex Palaestra. De activiteiten vinden plaats in de sporthal, het zwembad, de turnhal en op de buitenterreinen. De bedoeling is om jongeren warm te maken om te sporten, en hen kennis te laten maken met verschillende Deinse sportclubs. Niet minder dan 16 Deinse sportclubs zorgen voor de praktische activiteiten.

Deelnemende clubs

De 16 deelnemende Deinse sportclubs zijn:

Atletiekclub Deinze, Badmintonclub Astene, BBC Deinze, Deinse Kajak Club vzw, Judoclub Kiawazu, KFC Sparta Petegem, KMSK Deinze, Kon. Veloclub Deinze, RSC The Handles, Sportac ’86 Deinze, TC Witte Kaproenen, TTC Knal, TTC Palaestra, VBK Sferos, VC Cosmos Wontergem en WTC Het Gouden Wiel.

Extra activiteiten

In het zwembad organiseert de sportdienst nog een zwem- en hindernissenparcours onder leiding van de redders en toezichters. Verder wordt er naast het mountainbikeparcours ook een opblaasbare survivalrun en een gocartparcours voorzien. Team Adventure neemt voor de vierde maal deel en stelt een opblaasstructuur “Boelsaai”, een interactief reactiespel en gocarts ter beschikking.

Alle leerlingen ontvangen een deelnamekaart en moeten aan zo veel mogelijk sportactiviteiten proberen deel te nemen. De leerlingen die het hoogste aantal stempels verzamelen komen bovendien in aanmerking voor een leuke prijs.

Deze beurs is op vrijdag 18 mei uitsluitend toegankelijk voor alle lagere scholen (2° t.e.m. 6° leerjaar), vanaf 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 16 u. Alle scholen van Deinze en de scholen van buiten Deinze die wekelijks gebruik maken van de stedelijke sportinfrastructuur werden aangeschreven en uitgenodigd.

De organisatie van de ‘doe-aan-sport-beurs’ zou niet mogelijk zijn zonder de steun van Radio Tequila, C.R.T.C. nv, Perfecta Deinze en Verzele-Laga.

Info
Sportcomplex Palaestra, Kastanjelaan 35, 9800 Deinze
09 381 96 60, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...