ViaVelo en Foodbart slaan de handen in elkaar.

ViaVelo en Foodbart slaan de handen in elkaar en leveren salades in Deinze De nieuwe hamburger- en saladebar Foodbart opende 3 weken geleden de deuren. Zaakvoerder Bart Vandekerckhove blikt terug op een zeer mooie openingsperiode: “Nu we onze start genomen hebben is het tijd om een versnelling hoger te schakelen. We hebben de ambitie om iedereen in Deinze van een gezonde lunch te kunnen voorzien. Zeker ook de mensen die zelf geen tijd hebben om zich te verplaatsen tijdens hun lunchpauze.”

Foodbart
Foto: Foodbart

“Daarom zochten we naar een duurzame manier om een Innocent Salad te kunnen bezorgen tot bij die mensen. Tijdens onze zoektocht ontmoetten we Dimitri van ViaVelo. Die Deinse fietskoeriersdienst is gevestigd om de hoek van Foodbart, in de Gaversesteenweg.” ViaVélo is voor Foodbart de ideale partner om een dergelijk project mee op touw te zetten: “Ecologisch en duurzaam ondernemen is één van de zaken die we bij Foodbart hoog in het vaandel dragen. De fietskoerier ViaVélo uit Deinze past dus perfect binnen dit kader.”

“Ik ben blij dat ik mijn diensten kan uitbreiden met verse ‘just in time’-voeding”, zegt zaakvoerder Dimitri. “Toen ik mijn bedrijf 3 jaar geleden startte, had ik niet verwacht dat ik ooit lunch zou rondbrengen. Ik geloof hier zeer hard in en twijfelde daarom niet toen Bart mij de vraag stelde. Met ons uitgebreid fietspark en gemotiveerde mensen brengen wij de lunch met veel zorg tot bij de klanten.

Een extra troef is dat vanaf 4 salades de levering helemaal gratis is. Foodbart neemt dan de leveringskost van €6 voor zich. Woensdag 2 mei start het project. De klanten kunnen vóór 9u30 telefonisch (09/373 57 52) of via mail ([email protected]) hun bestelling plaatsen. “Wij brengen ze dan ten laatste tegen 12u op het gevraagde adres”, aldus Dimitri.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...