Praatcafé voor kankerpatiënten en hun naaste omgeving

Tijdens en na kanker zijn er vaak heel wat zorgen.Partners,familie en vrienden kunnen dan onmisbare steunpilaren zijn. Deze mantelzorgers zorgen met veel inzet en liefde voor iemand die hen dierbaar is. Maar zorg dragen voor iemand die Je graag ziet,kan soms zwaar zijn. Niet alleen voor de kankerpatiënt,maar ook als mantelzorger komt heel wat op Je af.

Hoe hou Je als mantelzorger draagkracht en draaglast in evenwicht? Hoe blijf Je ook voor Jezelf zorgen? Waar kan men terecht voor praktische hulp? Zijn er ook voorzieningen voor mantelzorgers? Welke professionele ondersteuning kan Je krijgen? Tijdens dit praatcafé proberen ze antwoorden te bieden op al deze vragen.
Spreker: Vertegenwoordiging vanuit de Christelijke Mutualiteit, Bond Moyson en de Liberale Mutualiteit

Dinsdag 12 Juni 2018,14h00 tot 16h00 – Mantelzorg bij kanker
Inschrijven via mail [email protected] of telefonisch:09 387 82 80
Samenwerking Kom op tegen kanker en Dienstencentrum Elfdorpen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...