Miracle vzw haalt Scala & Kolacny Brothers terug naar Deinze

3 jaar na hun eerste passage in de Brielpoort, waarbij ze voor een uitverkochte zaal speelden (1.100 bezoekers) staan ze zelf te popelen om terug te keren met hun nieuwe show “Meisjesnamen”. Bij hun eerste doortocht waren ze zo fel onder de indruk van het Deinse publiek dat ze ons zelf gevraagd hebben of ze mochten terugkeren. Een mooier compliment kunnen we uiteraard niet krijgen!

Ze zijn dan ook héél fier te mogen zeggen dat de broers Kolacny met hun Scala-meisjes terugkomen naar Deinze! Ze zijn te bewonderen in de Brielpoort op zaterdag 20 april 2019 (Paaszaterdag) en tickets zijn beschikbaar op www.miraclevzw.be en bij Belcoprint in de Tolpoortstraat te Deinze.

20 Years: Scala & Kolacny Brothers - Brielpoort Deinze - 15/04/16 - Fotograaf: Tom Vanderghinste

Fotograaf: Tom Vanderghinste – aangeleverd voor Miracle vzw

Anne. Irene. Annelies. Marijke, … Zijn dit namen van Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Danielle, Rosa, Marjolijn en vele anderen in Scala’s nieuwe theatertournee?

Dat Scala kan en zal verbazen, moeten we u dus niet vertellen. Dat ook deze voorstelling zal staan als een huis, daar mag u op rekenen.

Scala. Geliefd van in Duitsland tot in China. Maar nu, met “Meisjesnamen” terug in de Vlaamse theaters. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

Ticketprijzen :
– VIP + Dinner : 125 euro (inclusief uitgebreid buffet en dranken voor en na het concert in onze VIP-lounge, parkeerplaats, gereserveerde plaats op de eerste rijen)
– VIP : 60 euro (inclusief drankjes vóór en na het concert in de VIP-lounge, parkeerplaats, gereserveerde plaats op de eerste rijen)
– Rang 1 : 38 euro
– Rang 2 : 32 euro
Reserveringskosten en betalingskosten zij in de prijs inbegrepen.

OPGELET: bij het vorig concert waren er 1.100 tickets beschikbaar. Voor dit concert beperken we de capaciteit van de zaal tot slechts 900 plaatsen voor een optimale beleving!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...