Sint-Poppo plein nu reeds bomvol voor de eerste match van de Rode Duivels #REDTOGETHER

De WK-gekte gaat ook in Deinze niet ongemerkt voorbij. Het Sint-Poppoplein dat opgebouwd is tot een heus WK-voetbaldorp “Chez Popo” was vandaag voor de eerste match van onze Rode Duivels zeer goed gevuld. Een maand vol Duivels plezier heeft dus zijn start niet gemist en de kraampjes van de lokale middenstand hadden hun handen vol om de bezoekers te bedienen met drankjes en hapjes.

WK Sint Poppoplein

De start van de dag was bewolkt maar in de vooravond kwam de zon piepen en zorgde voor een uitgelaten sfeer op het plein. De meesten kwamen natuurlijk in de Duivelse kleuren afgezakt en de sfeer zat er natuurlijk direct in. Het grootte ledscherm van 15m2 zorgde ervoor dat alle bezoekers de match perfect konden volgen. De felle zon net boven het scherm die recht in de ogen scheen zorgde misschien voor een domper maar de 3 goals die onze Duivels maakten compenseerden dat ruim.

Sint-Poppo zag dat het goed was. Als er geen WK-matchen zijn wordt het plein omgetoverd tot een echt zomerdorp, met talrijke animaties, dj’s, optredens, buitencinema, beachvolleybaltornooien en andere leuke zaken. Zak dus zeker eens af om deze unieke sfeer op te snuiven!

Het WK- en zomerdorp Chez Popo is gedurende de volledige maand gratis toegankelijk.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...