Grote Prijs “CANTECLAER” 2018 gaat naar Zedelgem W.T.

Voor het zesde jaar op rij richtte de Koninklijke Handbooggilde Deinze Sint-Sebastiaan de Grote Prijs “Canteclaer” in.

Zevenendertig schutters uit Oost en West-Vlaanderen waren afgezakt naar Deinze. Dhr. Bram Desoete van de Gilde Zedelgem Willem Tell haalde in de vierde ronde de Canteclaervogel naar beneden. Het was een eer de Prins en Prinses Canteclaer te mogen ontvangen, beiden hebben dan ook de winnaar in de bloemetjes gezet. Ook de jongste deelnemer Michiel Goedertier van de Koninklijke Handbooggilde de Ware Vrienden van Sint-Sebastiaan mocht een Canteclaervogel in ontvangst nemen. De namiddag werd afgesloten met een receptie voor de schutters en genodigden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...