Afbraakwerken notarishuis Van Cauwenberghe gestart

De afbraakwerken van het oud notarishuis Van Cauwenberghe zijn vandaag gestart, daarmee gaat ook het iconische torentje verdwenen zijn aan het Congoplein. In de plaats komt een parel op het einde van de markt.

“Villa Neerleie” zal schitteren aan het Kongoplein. 27 nieuwbouwappartementen en twee kantoorruimtenworden opgebouwd in een tijdloze architectuur (Abscis Architecten). Met een gevelafwerking in een bleke natuursteen en een interieurafwerking op maat, en dit alles met het oog op lange termijn. Van bij de start van de architectuuropdracht werd het idee uitgewerkt om een gebouw te ontwerpen vrij van fossiele brandstoffen. Zelfs het elektriciteitshuisje werd geïntegreerd in het gebouw.

Intussen is er ook 76% verkocht en resteert er nog een divers aanbod van vooruitstrevende appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers.

Interesse?
Meer info op www.villaneerleie.be of of bij de vastgoedmakelaar: www.landbergh.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...