Brieltuin bakt pannenkoeken voor Oudervereniging nierpatiëntjes

Buitenschoolse opvang De Brieltuin organiseert naar goede gewoonte een pannenkoekenbak, deze keer ten voordele van de Oudervereniging nierpatiëntjes, gecoördineerd vanuit het UZ Gent. Iedereen is welkom op vrijdag 12 oktober tussen 17 en 21.30 u. in de polyvalente zaal van De Brieltuin, Mouterijdreef 22 in Deinze. Inschrijven en/of bestellen kan via [email protected] of via 09 381 96 96 tot en met maandag 8 oktober.

De jaarlijkse pannenkoekenbak van buitenschoolse kinderopvang De Brieltuin vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 oktober tussen 17 u. en 21.30 u. in de polyvalente zaal van De Brieltuin, Mouterijdreef 22 in Deinze. De opbrengst gaat integraal naar de Oudervereniging nierpatiëntjes, gecoördineerd vanuit het UZ Gent.

De prijzen zijn zoals elk jaar heel democratisch: 1 pannenkoek met boter en suiker kost €1, een drankje €1,5 of €2 en een schminkbeurt kost €1,5. De pannenkoeken zijn indien gewenst lactose- en glutenvrij.

Wie dat wenst kan op voorhand een bestelling doorgeven en afhalen op vrijdag 12 oktober vanaf 13 u.
1 kilogram pannenkoeken (12 stuks) kost € 7.
Inschrijven voor de pannenkoekenbak of bestellingen doorgeven kan tot en met maandag 8 oktober via [email protected] of 09 381 96 96.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...