Travel Lounge nu officiële Club Med Corner Oost-Vlaanderen

Nu het Club Med-kantoor in Gent zijn deuren heeft gesloten, wordt Travel Lounge in Deinze een meer dan volwaardig alternatief om een Club Med-vakantie te boeken. In het Travel Lounge-reisbureau wordt een volledige hoek ingericht als Club Med Corner. De bezoeker wordt er geholpen met dezelfde deskundigheid, expertise en service als in het kantoor in Gent. Travel Lounge ligt langs de steenweg van Gent naar Deinze, is zeer goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Travel Lounge in Deinze wordt een volwaardig en officieel alternatief voor het Club Med-kantoor in Gent. Een hoek van het kantoor wordt volledig ingericht als sfeervolle Club Med Corner. Wie het reisbureau binnenwandelt, waant zich al meteen op vakantie. De medewerkers worden opgeleid tot ware Club Med-experten. Ze overleggen vaak met het hoofdkantoor en krijgen de kans tal van Club Med-locaties te bezoeken en te scouten.

Club Med-reizen zijn uniek

Club Med biedt luxereizen aan in een all-informule. Enkel voor excursies, exclusieve dranken en massages dient te worden bijbetaald. Op die manier weet elke reiziger waar hij financieel aan toe is. Het all-inpakket laat niets aan het toeval over: van ontbijt tot diner … alles is tot in de puntjes verzorgd, zelfs het vieruurtje. Elk Clubdorp biedt nagenoeg de klok rond een ruime keuze aan verschillende gerechten en snacks, bereid met aandacht voor detail. Dankzij de all-informule kan de reiziger zowel overdag als ‘s avonds naar hartenlust al dan niet alcoholische dranken bestellen. Zo nipt hij zorgeloos van een glas vers mangosap aan de rand van het zwembad, of degusteert hij een uitstekende pinot noir bij het haardvuur.

De reiziger zit bij Club Med gegarandeerd goed. Club Med staat immers nooit stil, stuurt voortdurend bij en is steeds op zoek naar nieuwe toplocaties over de hele wereld. Lokale GO’s of “gentils organisateurs” zorgen voor het nodige entertainment en organiseren tal van leuke en belevenisvolle vakantieactiviteiten. Met meer dan 60 verschillende sporten begeleid door gepassioneerde professionals is Club Med de grootste sportschool ter wereld.

Club Med bezorgt vooral gezinnen de reis van hun leven. Kinderen tussen de 6 en 18 jaar worden in de watten gelegd met een overdaad aan animatie, sport, spel en vermaak. De 4- tot 6-jarigen worden verwend in de speciale miniclub, en in sommige resorts bevindt zich een Petit Club voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In veel Resorts is ook een “baby welcome pack” (baby food corner, babybadje …) inbegrepen in de all-informule. In de babyclub ten slotte krijgen baby’s vanaf 4 maanden de volle aandacht van deskundige kinderverzorgsters.

Andere Travel Lounge activiteiten

Eén van de Travel Lounge-medewerkers zal zich voltijds focussen op alles wat met Club Med te maken heeft. Maar uiteraard zijn ook de andere collega’s op de hoogte van het aanbod. Bij Travel Lounge kan men trouwens ook terecht voor reizen met Thomas Cook, Pegase, Tui, VIP, Exclusive Destinations, Live to Travel ….

Meer informatie?
Travel Lounge by Xperience
www.travel-lounge.be
[email protected]
+32 9 277 00 09

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...