Comedy Night met Steven Goegebeur in JC Brieljant

Naar jaarlijkse traditie organiseert jeugdcentrum Brieljant op vrijdag 16 november een Comedy Night. Dit jaar werd gekozen voor stand-upcomedian Steven Goegebeur, onder andere bekend van het televisieprogramma “Foute vrienden”. De comedynight start om 20u. Tickets voor deze avondvullende show kosten €10 en kan je reserveren via www.deinze.be/comedynight.

Steven Goegebeur bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend.  Samen met het publiek maakt hij er een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’  Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

Voor JC Brieljant zal Steven op 16 november vanaf 20 u. een mix van materialen brengen en zal hij een best-off presenteren van zijn huidige en vorige zaalshows.Tickets voor deze avondvullende show kosten 10 euro, reserveren kan via www.deinze.be/comedynight.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...