Voordracht “achter glas”

Naar aanleiding van het nieuwe VELT-boek over werkzaamheden in de serre kan je de schrijver aan het woord horen. Jos Van Hoecke neemt je enthousiast en kundig bij de hand. Hij haalt heel veel oogst uit zijn serre, en hij leert je hoe jij dat ook kunt, in alle seizoenen. Met compost, natuurlijk, maar ook met groenbemesters en slimme teeltschema’s.

Je leert alles over de klassieke serreteelten en tientallen andere soorten groenten. Zaaien, verspenen en uitplanten, en vooral elke dag oogsten. Hoe moet je luchten, water geven en je bodem en je planten gezond houden? Boeiende voordracht waarbij je ook vragen kan stellen.

  • Waar: VTI-Deinze, Leon Declercqstraat 1, 9800 Deinze
  • Wanneer: maandag 12 november, 19u
  • Inkom: 5 euro VELT-leden, 6 euro niet-leden 
  • nfo: Mieke Roelens 09/380 48 10

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...