Lisa Del Bo vervolledigt programma Seniorenfeest

De programmatie van het Seniorenfeest op 22 november in de Brielpoort wijzigt door een ongelukkige val van zangeres Isabelle A. Het optreden van haar groep Les Copines wordt vervangen door een optreden van Lisa Del Bo. Er zijn nog kaarten in voorverkoop (€ 7) beschikbaar aan het onthaal van LDC Elfdorpen en dienstencentrum Leiespiegel.

De meesten onder ons lazen het reeds in de pers: Isabelle A, zangeres bij Les Copines brak eind oktober haar knieschijf en is voor minstens zes weken out. Hierdoor kan het geplande optreden van Les Copines tijdens het seniorenfeest op 22 november in de Brielpoort niet doorgaan.

De seniorenadviesraad zocht en vond een uitstekend alternatief met Lisa Del Bo.
Liefde is een kaartspel, en niet enkel voor Lisa Del bo. Met een enkele vingerknip verovert ze met haar sympathieke verschijning alle harten van de senioren. Met een verfrissend maar herkenbaar repertoire neemt ze iedereen mee op een muzikale reis.

Het volledige programma van het Seniorenfeest ziet er nu als volgt uit:

  • Lisa Del Bo
  • Les Folles de Gand
  • Gene Thomas
  • Presentatie: Jo met de Banjo

Er zijn nog steeds kaarten voor het seniorenfeest verkrijgbaar aan het onthaal van LDC Elfdorpen, Gentpoortstraat 41 en het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2. Een kaart kost € 7 in voorverkoop (koffie en taart inbegrepen). Aan de deur (tenzij uitverkocht in voorverkoop) bedraagt de prijs € 8. De deuren openen vanaf 13 u., het programma start om 13.30 u.

Info

Seniorenconsulent Jürgen D’Huyvetter
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze
09 387 82 80 [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...