21 december 3de keer Christmas Nightrun in Astene.

Het recreatieve duursportteam van Deinze en de Leiestreek “Blue Globe Sports Endurance Team”, afgekort BGSET organiseert op 21 december 2018 voor de 3e keer de “BGSET Christmas Nightrun” in en rond Astene Dreef.

De BGSET Christmas Nightrun is een recreatieve run voor de recreatieve maar ook de competitieve loper. De afstanden die kunnen worden gelopen zijn 5km, 10km, of 15km. Het is een belevingsrun die start aan het kerstdorp opgetrokken voor de kantine van het voetbalplein van Astene. Rond de vuurkorven kan je in Kerstsfeer genieten van een hapje en een drankje. Om 20.00u wordt er gestart en wordt er in wijzerzin gelopen. Eén ronde is juist 5km. Je kan kiezen tussen 5km (1ronde), 10km (2rondes), of 15km (3 rondes).

Je betaalt voor deelname €8, €10 of €12 afhankelijk van de gekozen afstand. Er is een goodiebag voorzien voor elke deelnemer. Daginschrijvingen kunnen ook tot een half uur voor de start. Ongeacht de afstand betaal je dan €15. Door deel te nemen steun je ook het Agentschap van Natuur en Bos.

Voor elke inschrijving wordt €1 geschonken aan het agentschap.
Uiteraard steun je door deelname ook het Blue Globe Sports Endurance Team. Het team is er voor de volwassenen. Triatlon en duatlon zijn sporten die enorm in trek zijn. Helaas zijn het sporten die als niet zo laagdrempelig worden ervaren. Dit team is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en of je nu een beginnende of ervaren, gevorderde atleet bent. Iedereen in dit team geniet dezelfde voordelen. Zwem je, fiets je of loop je ?

Als je één van die sporten beoefent en je wil eens proeven van een trio- triatlon, dan ben je zeker welkom! Het team is er voor de jeugd. Een kwalitatieve jeugdwerking ligt aan de basis van elke sport. Voor
het Blue Globe Sports Endurance Team is de jeugdopleiding prioriteit. Triatlon biedt een enorme troef, deze sport bestaat immers uit drie disciplines die alle kinderen moeten aanleren. Welke ouder
wil zijn of haar kind niet zo breed mogelijk vormen? Welke ouder is niet op zoek naar zwemlessen?

Bij de BGSET JUNIORS vind je alle basisvaardigheden van zwemmen, lopen, springen tot fietsen onder één dak. De infrastructuur van Blue Globe Sports is hierop voorzien. Zo beschikken wij over een 20m lange zwemvijver, hebben we in de buurt Astene Dreef, het stadsbos van Deinze en uiteraard
Vosselare Put om er te zwemmen, fietsen en lopen. Onze “Endurance Juniors” worden goed omkaderd door gediplomeerde trainers. Het is de bedoeling onze jeugd voor te bereiden op hun eerste triatlonwedstrijden en daarvoor werken we uiteraard volgens een bepaald trainingsschema.

Inschrijven voor de BGSET Christmas Nightrun kan via de volgende link: INSCHRIJVEN HIER
Start om 20.00u op vrijdag 21 december.
Adres: Parsijsestraat Astene

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...