Oude bankkluis wordt koffiehoek

Het voormalige Recordbankkantoor in de Tolpoortstraat in Deinze werd in april van dit jaar reeds omgetoverd tot een chocolade/delicatessen zaak “Pralinja” met ambachtelijke pralines van Valentino Chocolatier (Schepdaal), thee, koffie, geschenkartikelen, …

De zaak werd nu verder aangepast en de oude bankkluis in het gebouw kreeg een nieuwe functie als gezellige koffie/thee hoek. Ideaal om even in uit te rusten tijdens het shoppen, om rustig de ruime keuze aan pralines en andere artikelen te proeven of om gezellig te keuvelen met vrienden/vriendinnen in een aangenaam kader…

Plus:

  • Kwalitatieve koffie- en theemerken zowel voor lokaal gebruik als om mee te nemen.
  • Unieke geschenken en geschenkmanden, ook voor bedrijven
  • Persoonlijke bediening en advies op maat
  • Gelegen in een straat die een sterke heropleving kent in Deinze

Pralinja is een nieuwe chocolade- en geschenkwinkel in hartje Deinze. Officieel verdeler van Valentino chocolade, met alle vertrouwde Belgische specialiteiten – van chocolade beeldjes en verrassende geschenken voor elke gelegenheid tot een ruime keuze aan handgeselecteerde en professioneel verpakte pralines.

Valentino staat voor een breed assortiment aan ambachtelijke pralines. Onze mooi gevulde, 10 meter lange toog, bevat ook suikervrije, glutenvrije, lactosevrije en veganistische variëteiten.

Meer dan chocolaatjes…

Voor hun thee kozen ze voor één van de beste merken in Europa: Geels uit Duitsland. Hij is verfijnd van smaak en los te verkrijgen, te kiezen uit een uitgebreide selectie van o.a. zwarte, groene, witte en kruidenthee in allerlei smaken. Het beschikbare assortiment varieert volgens het seizoen zodat er regelmatig nieuwe smaken verkrijgbaar zijn. Eveneens koffieblikjes, theeblikjes en andere thee accessoires om uw thee/koffie ervaring nog te verbeteren.

Om het milieu te sparen vullen ze verder met plezier je eigen blikken met hun koffie en thee!

En nog een bijzondere aanbieding: Pralinja verkoopt als enige winkel de eigen gemaakte kaarsen en kleicreaties van Zonnehoeve, een zorg-wooncentrum in Eke. Zo steunen ze samen het voortbestaan van deze instelling.

Heeft Pralinja niet wat u zoekt, vraag ernaar en ze proberen het voor u te vinden.

Goed om te weten:
Openingsuren:
ma 14u – 17u30, di-za 9.30-18.00, zo gesloten (december en januari elke zondag voormiddag open van 10 tot 13u)

Pralinja, Tolpoortstraat 55, Deinze

Website: Pralinja.be
Facebook: facebook.com/pralinja

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...