Theatergroep Vooruit Deinze speelt Orpheus

Naar Tennessee Williams. In een regie van Koen De Ruyck. Voor een groot stuk gespeeld in het “Deinzes” dialect.

In een winkeltje in een klein zuidelijk stadje waar conformiteit, seksuele frustratie, bekrompenheid en racisme hoogtij vieren, doet een jonge vreemdeling met een gitaar zijn intrede. Lady, een vrouw van middelbare leeftijd voelt zich tot hem aangetrokken. Lady heeft een verleden en eigen passies. De jonge vreemdeling is een verleidelijk tegengif voor haar liefdeloze huwelijk met haar oudere man en saaie leven in de kleine stad… 

Op de planken: Gust Bilcke, Silvie Detavernier, Kurt De Schepper, Eva Germeys, Raymond Haerens, John Lammertijn, Hilde Schoors, Veerle Schoors, Eline Vanlerberghe, Jesse Van Gompel, Timothy Van Wonterghem, Debora Verzele, Judith Verzele, Marleen Wallaert

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...