17de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen in de Brielpoort van Deinze 23 februari. Met 111 standhouders de grootste ooit!

Trek je er graag een dag of een weekend op uit met vrienden, collega’s of familie? Bezoek dan op zaterdag 23 februari de Infodag voor Groepen in de Brielpoort in Deinze. Meer dan honderd standhouders staan er klaar met tips en aanbod voor je volgende trip. Bezoekers kunnen meteen ook proeven van Oost-Vlaamse specialiteiten op de streekproductenmarkt.

Vaste waarde

De promotie van het Oost-Vlaamse groepsaanbod is al jaren een vaste waarde in de werking van Toerisme Oost-Vlaanderen. Tijdens de Infodag voor Groepen worden verenigingen, aanbieders van groepsuitstappen en groepsuitstappers samengebracht onder een dak. De infodag is de hoogdag van de provinciale promotie voor het groepsaanbod, maar het hele jaar door wordt met diverse acties doelgroepgerichte promotie gevoerd. Voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Eddy Couckuyt:  “De lokale diensten voor toerisme in onze provincie en diverse ondernemers, zoals bijvoorbeeld rederijen, streekproducenten en gidsenorganisaties ontwikkelen, promoten en verkopen een product op maat voor al wie er graag in groep op uit trekt in Oost-Vlaanderen. Toerisme Oost-Vlaanderen investeert sterk in de promotie hiervoor met de expertise en het netwerk dat de dienst de voorbije jaren opbouwde”.

111 standhouders

Op 23 februari presenteren honderdenelf standhouders hun aanbod, het hoogste aantal ooit. En dat aanbod is heel gevarieerd: boottochten, begeleide wandelingen, fietstochten, museumbezoekjes, teambuildingactiviteiten, busreizen, brouwerijbezoeken, bedrijfsbezoeken, enz. Bovendien zijn er ook heel wat groepsverblijven aanwezig. Ideaal voor wie een mooie meerdaagse uitstap in groep wil maken.

Streekproductenmarkt

Op de infodag kan men ook genieten van streekproducten op de streekproductenmarkt. Verwacht je aan typische lekkernijen als chocolade, pralines, jenevers, streekbieren, Oost-Vlaamse wijnen, vleeswaren en lokaal geteelde groenten en fruit.  Proeven hoort er uiteraard bij! Alle streekproducenten op de beurs kan je bovendien ook in groep bezoeken.

Ontdekkingstochten

Wie de echte VIP-ervaring wil, kan mee op ontdekkingstocht in de idyllische Leiestreek en het nabije Gent. Er is een ruime keuze tussen tien mooie programma’s, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan jeneverstokerij Filliers, het Stadspaleis d’Hane Steenhuyse – Larmuseau, of het atelier van Roger Raveel. Benieuwd naar alle programma’s? Kijk dan op www.infodaggroepen.be. Snel inschrijven is de boodschap, want sommige programma’s zijn nu al volzet. Inschrijven kan ten laatste op 8 februari.

Praktisch:

Datum: 23 februari 2019 van 10.30 tot 17 uur

Locatie: Brielpoort Deinze, Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze

Beursbezoek:

•               € 3 per persoon in voorverkoop

•               € 5 per persoon aan de kassa

•               Inclusief consumptiebon ter waarde van € 2

Deelname ontdekkingstocht: € 22 per persoon (bezienswaardigheden, middagmaal, consumptie en beursbezoek inbegrepen) of € 10 per persoon (bezienswaardigheden, consumptie en beursbezoek inbegrepen).

Info en tickets: www.infodaggroepen.be, T 09 267 70 50, [email protected]

De Infodag Groepen is een jaarlijks initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen, telkens met een andere regio in de kijker, als uitvalsbasis voor groepsactiviteiten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...