Deinse handelaars brengen hun lentetrends op de mode- en lentebeurs ‘Fashion Day’

Deinze Winkelstad, Stad Deinze en Deinse handelaars organiseren een professionele mode-en lentebeurs “Fashion Day”. Op zondag 3 maart 2019 van 10 tot 18 uur kan je met het hele gezin genieten van twee professionele modeshows, een professionele kinder fotoshoot op de catwalk, drink- en eetstandjes en animatie voor jong en oud. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa, inclusief een gratis cocktail. Je kan ze aankopen bij de deelnemende handelaars van de modeshows en aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel. Voor kinderen is de toegang gratis.

Nachtvandemode 2016
Foto: Nachtvandemode

De meeste mensen voelen de eerste lentekriebels al komen. Om iedereen kennis te laten maken met de lente- en zomertrends in kledij, brillen, schoenen, maquillage, decoratie, bloemen, juwelen, stijladvies en nog zoveel meer organiseren Deinze Winkelstad, Stad Deinze en Deinse handelaars “Fashion Day”, een professionele mode- en lentebeurs in de Brielpoort in Deinze.

Totaalconcept

“De Fashion Day is een totaalconcept met een dag vol activiteiten en dit voor slechts 10 euro per persoon.
Bezoekers aan deze mode- en lentebeurs kunnen een volledige dag de nieuwste trends ontdekken voor de lente en zomer 2019. Er valt vanaf 10 uur ‘s morgens al heel wat te beleven en dit voor zowel jong als oud”, aldus Bruno Dhaenens, schepen voor lokale economie.

Om 10 uur start de Fashion Day met een professionele fotoshoot voor kinderen tussen 4 en 12 jaar en dit in samenwerking met Kdkes, Crealief en Foto Video Mac. Ouders die hun kinderen wensen in te schrijven voor deze gratis fotoshoot kunnen dit doen op de site www.beleefdeinze.be en dit voor 17 februari 2019. Snel zijn is de boodschap want slechts 20 kinderen kunnen deelnemen.

Terwijl de ouders iets eten of een lekkere aperitief drinken aan de voorziene standen, genieten de kinderen van de kinderpoppenkast om 11 uur of de Kids Clownshow om 14.30 uur. Doorlopend zijn er ook een springkasteel en grime voorzien zodat de ouders ongeremd kunnen genieten van de shows, de aanwezige kraampjes, DJ crazy Sir-G en de kleurenconsulente, manicure, maquillage en stylingadvies.

Om 13.30 en 15.30 uur zijn er twee professionele modeshows, gecoördineerd door La Strada en in samenwerking met de volgende deelnemende Deinse handelaars: Bel&Bo, Blue Globe Sports, Cannie Men in Style, Dominique & co, Filies, G-Brand, Grusenmeyer Ladies, Optiek Herpol, Hunkemöller, Ideal Fashion, Molders Mode men-women-kids, Nancy Store Ladies & Men, Schoenen Leroy, Vanty Fashion.
Julie’s Beautysalon staat in voor de styling van de mannequins.

La Strada organiseert de modeshows die elk 45 minuten duren. Elke handelaar dompelt via 12 mannequins de bezoekers onder in de nieuwste lente- en zomermode op vlak van kledij, lingerie, badmode en accessoires (brillen, schoenen) en dit voor dames, heren en kinderen.
Justine de Jonckheere praat de shows aan elkaar.

Naast de modeshows zijn er ook 27 kraampjes waar verschillende handelaars op een gezellige manier de lentetrends presenteren gaande van maquillage, decoratie, parfum, beauty, bloemen, lekkere hapjes en drankjes tot juwelen en nog zoveel meer.

De volgende handelaars nemen deel als standhouder aan het lentebeursgedeelte: Baveco, Drukkerij De Schrijver, Electro Mac, Foodbart, Fstvl, G-Brand, Grusenmeyer Ladies, Het Bloem Gebeuren, Het Groot Verzet, Hyundai AGS (Autogroep Servayge), IB events, Julie’s Beautysalon, Komorebi – Handmade Belgian Jewelry, Optiek Lammerant, Markant, Molders Mode, Oclusive optiek- en contactlenzencentrum, Parfumerie & Schoonheidsinstituut Craeymeersch, Tompoes, Vanty Fashion en Wood&Stone,… en kleurenconsulente, manicure, maquillage en stylingadvies.

“Het event is mee tot stand gekomen dankzij de steun van de volgende sponsors: Tuincentrum De Serres, Poliakov, KBC, Hyundai AGS (Autogroep Servayge), Primus, Torck Exterieur, Stad Deinze en Deinze Winkelstad. Dankzij deze partners kunnen we Fashion Day realiseren, professionaliseren en mediatiseren”, besluit Chris Verghote, centrummanager van Deinze.

Praktisch

Locatie: Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze
Datum: zondag 3 maart 2019 van 10 tot 18 uur
Kaarten: te verkrijgen via de deelnemende handelaars van de modeshow en via het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel (Brielstraat 2). VVK = 10 euro (inclusief een cocktail), ADD = 15 euro (inclusief een cocktail). Voor kinderen is de toegang gratis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...