Feest bij Kastaars!

Kastaars wordt 2 jaar en dat gaan ze vieren!

Op 2 maart viert Kastaars feest want dan is Kastaars 2 jaar. Velen onder jullie kennen hen als Mammies & Pappies maar begin dit jaar werd Kastaars geboren. Een ecologische kinderwinkel met een voorliefde voor wasbare luiers, draagdoeken & draagzakken, wollen- & biokatoenen kledij, houten speelgoed en zoveel meer! Ze zouden nergens staan zonder hun klanten die meegaan in hun eco verhaal dus willen ze dit vieren samen met jullie.

Kom langs op 2 maart en geniet van een hapje & drankje, leuke cadeautjes voor iedereen (want wat is een verjaardag zonder cadeautjes) en 10% korting op het volledig assortiment (uitgezonderd Klein Spook & geboortelijsten). Hou zeker hun Facebook pagina in de gaten voor meer info omtrent hun verjaardagsfeest en wie weet tot zaterdag! https://www.facebook.com/events/366027867569255/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...