Eigenwijze brillen voor jongeren bij Frames and Faces in Deinze

Wie de laatste maanden door de Gentstraat in Deinze passeerde, zag waarschijnlijk al de mysterieuze boodschap “Hey there curious face, carry on. Nothing to see here.” op een van de etalages passeren. Binnenkort zien we eindelijk wat er gaande is achter de zwarte panelen. Frames and Faces opent er namelijk de deuren.

Frames and Faces is een brillenwinkel die unieke brillen en zonnebrillen van gekende en minder gekende merken aanbiedt. Achter het nieuwe Frames and Faces staat een deel van het team van Optiek Lammerant in Deinze. “Met Lammerant focussen we op luxueuze designbrillen, terwijl Frames and Faces betaalbare designbrillen aan een jonger doelpubliek wil introduceren.”

“We richten ons op een jongere doelgroep, omdat betaalbare designbrillen voor hen vaak ongekend terrein zijn. En dat terwijl ze volop bezig zijn met hun eigen identiteit in hun look te uiten.” Op die manier gaat Frames and Faces de concurrentie aan met ketens zoals Ace & Tate of Polette die betaalbare brillen aanbieden, maar dikwijls te brave of vrij klassieke modellen.”

Het concept van Frames and Faces is dit: “Elk gezicht is uniek, en voor elk gezicht bestaat er een passende bril. Daarom bestaat onze collectie uit allerlei soorten monturen van heel uiteenlopende merken.” In de winkel vind je bijvoorbeeld de Kendall+Kylie frames, Kenzo en Ray-Ban, maar ook het minder bekende Waiting for the Sun en Ironic Iconic.

Frames and Faces kiest er bewust voor om zich momenteel voornamelijk op het offline-verhaal te focussen. “Nu willen we ons vooral verdiepen in de beleving in de winkel. We weten dat een bril kiezen niet makkelijk is en dat jongeren zich vaak gepusht voelen in de optiekwinkel. Daarom laten wij onze klanten eerst zelf wat rondsnuisteren in onze winkel. Maar ons team staat ook altijd klaar om eerlijk advies te geven. We zien niets liever dan iemand die zelfverzekerd en tevreden met een nieuwe bril op z’n neus uit de winkel vertrekt.”

Frames and Faces opent officieel de deuren op zaterdag en zondag 16-17 maart. Wie er dan niet bij kan zijn, kan de collectie op volgende dagen komen ontdekken:

Di-Wo-Vr-Za: 10-18u
Do: 10-20u
Gesloten op maandag.

Waar? Gentstraat 36, 9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...