Interessante jobs in een familiale, dynamische omgeving

Wegens de sterke groei zijn ze bij Lootens op zoek naar enthousiaste medewerkers. Zin om mee een deel uit te maken van een bedrijf waar de mens achter de collega belangrijk is?

Doorheen de jaren bouwde Lootens een unieke expertise op in de ontwikkeling en productie van schrijnwerk. Anno 2019 is het bedrijf uitgegroeid tot dé specialist op het vlak van stalen en aluminium binnen- en buitenschrijnwerk.

“We zijn de laatste tijd sterk gegroeid en hebben tal van interessante vacatures”, zegt HR-verantwoordelijke Bo Van de Kerckhove. “Zo zijn we op zoek naar een polyvalent magazijnier, die naast magazijnwerk zoals stockbeheer ook meehelpt in de productie; een lasser/monteur, die schrijnwerk samenstelt, aflast en opslijpt; een plaatbewerker/bediener CNC-freesmachine, die instaat voor knip- en plooiwerk, ontvouwingen berekent en de machines programmeert; een straler, die constructies straalt of metalliseert en een poederlakker, voor het lakken van diverse metalen onderdelen en instaat voor het instellen, bedienen en onderhouden van de lakinstallaties. Daarnaast zijn we ook op zoek  naar een projectleider, in deze functie volg je projecten van A tot Z op en stuur je het tekenbureau aan. Je bent de spilfiguur tussen de werf en de productie en bovendien sta je in voor het beheer van het projectbudget.”

Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel Bo Van de Kerckhove op 0472/18 64 94. Meer info over de vacatures op www.lootens.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...