Deinse Feesten zoeken organisatietalent voor rommelmarkt

Het stadsbestuur biedt dit jaar de kans aan een enthousiasteling of vereniging om de rommelmarkt van de Deinse Feesten op zaterdag 3 augustus uit te baten voor eigen rekening. Gemotiveerde kandidaten die bereid zijn voor een bedrag van 600 euro hoofdsponsor te worden, kunnen tot en met 1 mei 2019 meedingen op www.deinze.be/deinsefeesten. De opbrengst van de inschrijvingen van de standhouders van de rommelmarkt is voor de rekening van de organisator. Kortom, een unieke kans!

Het programma van de Deinse Feesten, die dit jaar zullen plaatsvinden van woensdag 24 juli tot en met zondag 4 augustus, blijft nog even een goedbewaard geheim. We kunnen echter al een tipje van de sluier oplichten en meegeven dat de traditionele rommelmarkt ook dit jaar deel zal uitmaken van het programma.

Op zaterdag 3 augustus 2019 tussen 14 u. en 18 u. zal de tweeëntwintigste editie van de rommelmarkt op de Markt plaatsvinden. Dit jaar wil het stadsbestuur de kans geven aan een enthousiasteling of vereniging om de rommelmarkt uit te baten voor eigen rekening. Een buitenkans, want de rommelmarkt wordt jaarlijks druk bezocht en stevig gepromoot via het programmablad en sociale media.

Misschien ben jij wel de geknipte persoon voor deze taak? We zijn op zoek naar iemand die als een echte professional de volledige organisatie van de rommelmarkt op zich neemt: van de communicatie met de geïnteresseerde deelnemers, de inschrijvingen en betalingen tot en met de inname van de standplaatsen en de finale opkuis.

Ben jij het organisatietalent dat we zoeken? Dien dan vóór 2 mei 2019 een gemotiveerde kandidatuur in via www.deinze.be/deinsefeesten, waaruit blijkt dat je ervaring hebt met rommelmarkten of waarin je aantoont dat je een kei bent in organiseren. Voeg hierbij een beknopt plan van aanpak toe, waarin je aangeeft hoe je te werk zou gaan en met welke aandachtspunten je rekening houdt.

Word je gekozen als winnaar? Dan verbind je je er ook toe om hoofdsponsor te worden van de Deinse Feesten, voor een bedrag van 600 euro. De opbrengst van de inschrijvingen van de standhouders van de rommelmarkt gaat dan wel integraal naar jouw rekening. Op basis van jouw motivatie en plan van aanpak wordt beslist of je de rommelmarkt krijgt toegewezen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...