JOBBEURS DEINZE – woensdag 8 mei 2019

Ga eens langs op de 2de Jobbeurs Deinze en ontmoet vele interessante bedrijven in de regio. Medewerkers vinden blijft een enorme uitdaging voor bedrijven.  En vaak kennen de mensen bedrijven in de regio niet en weten ze niet wat ze te bieden hebben.

Omdat onbekend vaak onbemind is en Deinze Industrie als koepelvereniging bedrijven ondersteunt en mensen samen brengt, wordt voor de 2de keer de Jobbeurs in Deinze georganiseerd. De Jobbeurs Deinze is een laagdrempelige, ongedwongen manier om bedrijven en medewerkers te ontmoeten.  Gewoon luisteren wat een bedrijf te bieden heeft en luisteren wat de medewerker in zijn of haar mars heeft. 

Zo hebben 4 bedrijven vorig jaar rechtstreeks medewerkers gevonden op de Jobbeurs Deinze.  De 2de Jobbeurs Deinze gaat door op woensdag 8 mei 2019 en is verruimd.  De beurs richt zich nu  naar diverse functies uit verschillende sectoren, zowel voor arbeiders en bedienden, dit zowel voor werkenden als voor niet-werkenden. 

Ook scholieren zijn welkom.

Nieuw: tijdens de beurs worden verschillende workshops aangeboden over ‘hoe solliciteren’ en bezoekers kunnen hun CV meebrengen en laten screenen bij een VDAB sollicitatiecoach.

De Jobbeurs Deinze is gratis en gaat door in de Rekkelinge, Désire Delcroixstraat 1 in Deinze van 14.30u tot 20u.

Er zijn 30 bedrijven uit Deinze en regio aanwezig die samen meer dan 100 vacatures voorstellen.

Zie voor meer informatie: www.deinzeindustrie.be  – volg hen op Facebook

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...