Stickeractie Rode Kruis gestart!

Sedert gisteren donderdag 25 april staat Rode Kruis Deinze weer paraat voor haar jaarlijkse stickeractie, deze keer volledig in het thema van Playmobil!

Vanaf deze dag kunt u uw lokale Rode Kruis-afdeling steunen door een sticker te kopen. De opbrengst van de actie gaat integraal naar de werking van uw lokale afdeling. Denk daarbij aan preventieve hulpacties op Deinse evenementen,aankoop van nieuw werkmateriaal, bloedinzamelingen, het aanbieden van gratis EHBO-cursussen, uitleendienst voor krukken, rolstoelen… en niet te vergeten de ziekenhuisbib en onze brugfiguren die kinderen ondersteunen en begeleiden in hun schooltraject.

Mocht u op uw weg in Deinze geen stickerverkoper tegenkomen, maar wilt u wel uw lokale afdeling steunen? Dan kunt u dit jaar voor de allereerste keer online een sticker kopen! Surf vanaf 25 april naar www.koopdesticker.be, kies afdeling Deinze en krijg de sticker enkele dagen later thuisbezorgd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...