Braavo een hippe trend store met tea lounge

Op 26 en 27 april deed Angelique Deserranno uit Aalter de deuren van Braavo open. Ze hoopte 20 deelnemers voor haar trend store te vinden en dat is haar gelukt.
Braavo combineert twee werelden: een hippe trend store met een nostalgische koffie- en theebar. Een bijzondere combinatie die wonderwel mooi bij elkaar aansluit.

Trend Store

Angelique: “In de trend store geef ik designers, starters en creatievelingen de kans om hun product op een professionele maar financieel toegankelijke manier aan het publiek voor te stellen. Ik beoogde 20 deelnemers bij de start en die heb ik ook effectief gevonden! Het is een bijzonder mooie mix geworden. Zo zal ik voor jong en oud, man of vrouw unieke spullen in huis hebben!” reageert Angelique, de bedenkster en uitbaatster van Braavo. “Je zal er toffe handgemaakte kledij vinden voor baby’s en kinderen, betaalbare hippe kleren voor dames, toffe handtassen, fijne oorringen, dermatologische huidverzorging, schitterende interieurspullen, feestdecoratie, geupcyclede hoogstandjes, kwaliteitsvolle olijfolie, keramiek, speciale dekentjes, nostalgische kaartjes, sojakaarsen en zoveel meer!”

Kunstenaars, creatievelingen en starters

Braavo herbergt niet alleen creatievelingen en starters maar ook kunstenaars. Schilders en keramisten vonden ook hun weg naar de shop. “Zelf ben ik ook heel creatief van aard. Daarom wou ik ook absoluut een ‘touch of art’ in de winkel hebben”, legt Angelique uit. In elk interieur zou kunst aanwezig moeten zijn. Artistieke hoogstandjes hoeven echt niet peperduur te zijn. Je haalt al unieke stukken in huis vanaf 100 euro. Met kunstzinnige objecten laat je zien wie je bent en geef je je huis persoonlijkheid.”

Tea Lounge

Angelique: “In mijn koffie- en theebar trek ik de kaart van kwaliteit en niet van kwantiteit. Ik volgde ook de opleiding tot barista want kwaliteit bekom je niet zomaar. Je kan er specialty coffee krijgen, aromatische thee en puur natuur vruchtensap. Mensen zullen in het begin misschien schrikken als ze suiker vragen, want dat gaan ze bij ons niet krijgen”, lacht de onderneemster. “Alles wat we serveren is suikervrij. Onze koffie is van de hoogste kwaliteit, die laat ik echt niet verknoeien door een klontje suiker.”

“Ik ben lang op zoek gegaan naar een persoon of bedrijf die héél lekkere plantaardige taartjes maakte en die heb ik gevonden! Zo smul je bij ons niet alleen overheerlijk maar ook echt gezond! Ze zijn geraffineerde suikervrij, lactose- en glutenvrij. Iedereen kan dus onbezorgd lekker genieten.”

Een wereld van verschil

Omdat Braavo inzet op lokale artiesten, duurzame producten en ecologische initiatieven zal je er altijd eigenzinnige creaties, hippe interieurdecoratie en handgemaakte hoogstandjes vinden. “Het is mijn manier om de wereld mooier en beter te maken,” legt Angelique uit. “Door zoveel mogelijk lokale artiesten en ondernemers de kans te geven, door te upcyclen, enzovoort. Het interieur van de tea lounge werd ingericht met stuk voor stuk schitterende tweedehandsobjecten. Ik wou geen eenheidsworst of nieuwe spullen. En met mijn vegan gebak maak ik ook al een wereld van verschil!”

Deelnemen kan nog

Angelique: “Zodra ik mijn concept lanceerde, kreeg ik massaal veel aanvragen van kandidaat-deelnemers. Uit al die aanvragen maakte ik selectie van 20 deelnemers. Zo werd mijn eerste doel bereikt. Maar de winkel is ruim genoeg voor nog een paar deelnemers. Mensen met interesse, kunnen dus gerust nog contact opnemen via de website www.braavo.be of via mail [email protected]

Tolpoorststraat 21 – Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...