DanseriDoe bestaat 10 jaar en dat vieren ze op zaterdag 4 mei 2019!

De Deinse dansvereniging DanseriDoe leeft zich wekelijks uit op muziek uit verschillende landen en brengt een internationaal programma van dansen uit o.a. Armenië, Bulgarije, Engeland, Israël, Roemenië, Turkije …   De muziek bevat een ongelooflijke variatie aan stemmingen, melodieën en ritmes en de dansen zijn een combinatie van cirkel-, koppel- en lijndansen.

DanseriDoe ging tien jaar geleden van start in zaal Brielpaviljoen. Door het grote succes was de dansgroep al snel genoodzaakt om op zoek te gaan naar een grotere zaal en werd zaal Ter Wilgen (Poelstraat, Deinze) de thuisbasis van DanseriDoe. Het ledenaantal verdubbelde in al die jaren tot bijna zestig danslustige mensen, zowel mannen als vrouwen,  jong en oud, beginners en gevorderde dansers.

Jaarlijks organiseert DanseriDoe een dansmarathon voor alle liefhebbers van internationale dans. Van ’s midddags tot ’s nachts wordt er 12 uur onafgebroken gedanst. Dansleute ontbreekt nooit, dat kan je afleiden uit het motto: DanseriDoe, alleen al voor the fun!  Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan wordt dit jaar de marathon in een feestelijk jasje gestopt. Iedereen is welkom op dit groots feest om te dansen, of om je gewoon te laten meeslepen en te genieten van het enthousiasme van de dansers.

De dansmarathon start zaterdag 4 mei om 12u00 ’s middags in Zaal De Rekkelinge

Adres: Désire Delcroixstraat 1, Deinze. Vanaf 20u30 ’s avonds is er live muziekbegeleiding door het orkest Wii Muzikanti. De Nederlandse band brengt authentieke volksmuziek, wat de sfeer ongetwijfeld naar een nog hoger niveau brengt.  Om het folklorebal nog authentieker te maken, vragen we aan de dansers om zich ’s avonds te hullen in internationale folklorekledij. Om middernacht wordt het jubileumfeest afgesloten.

Iedereen is welkom! Dansers betalen €10, voor niet-dansers is de inkom gratis.

Ze hopen jullie allen zaterdag te mogen verwelkomen!
Voor meer informatie over onze wekelijkse danslessen kan je terecht op hun website www.danseridoe.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...