Versele-Laga Adventure Run

Word je nog sterker samen met je papa of oma? Kun je bergen verzetten door jouw kracht en de lenigheid van je zoon of dochter te combineren? Ben je ervan overtuigd dat 1 + 1 véél meer is dan 2? Wil je weten of je vriendenclubje méér kan dan pinten pakken en moppen vertellen? En ben je niet vies van een natte modderbroek? Pak een rode stift en omcirkel 9 JUNI in de agenda: Versele-Laga ADVENTURE RUN, by Teamadventure.

Overwin reuzenladders, buikschuifbanen, modderbaden en word de kampioen van de tarzansprong. En vooral: word een nog sterker team. Of kom gewoon kijken, dankzij het compacte parcours (1 km) hoef je niets te missen. Ook niet van het spetterende optreden van Ze Quaffeurz! De Versele-Laga Adventure Run is een recreatieve avontuurlijke obstakelrun. De focus ligt op het overwinnen van de 20 hindernissen, meer dan op het lopen.

Die liggen tussen start en finish op een compact parcours van 1 kilometer. Je loopt de Versele-Laga Adventure Run niet alleen maar samen, want zonder teamwork zullen sommige hindernissen niet te nemen zijn.

Samenwerking Versele-Laga, Teamadventure en Sociaal Huis Deinze

Het is geen toeval dat Versele-Laga het project een warm hart toedraagt, want de Versele-Laga Adventure Run is een uniek sportevenement voor jongeren, families en vrienden in Deinze dat mooi binnen het rijtje past van sportevenementen die het bedrijf sponsort of organiseert.

Het partnership tussen Versele-Laga en Teamadventure reikt bovendien verder dan enkel de Versele-Laga Adventure Run op zich, want het event is namelijk ook het startschot van een uniek samenwerkingsproject tussen Versele-Laga, Teamadventure en het Sociaal Huis Deinze. 

Met dat project krijgen kwetsbare jongeren tussen 8 en 12 jaar uit Deinze de kans om van het avontuurlijke programma van Teamadventure te genieten. Concreet zullen ze starten met een eerste avonturennamiddag waarbij ze gratis komen lasershooten en het hindernissenparcours overwinnen.

Inschrijven

Je kunt kiezen voor een individueel (€ 10) of een familieticket (€ 25). Een familieticket is geldig voor alle gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen. We voorzien verschillende waves tussen 14u en 17u. Je kunt bij inschrijving nog geen startuur kiezen. Na het afsluiten van de inschrijvingen zullen wij jullie op basis van het aantal inschrijvingen en de leeftijden een startuur toekennen. Dit wordt jullie via mail toegezonden 5 dagen voor het event. Je kunt bij de inschrijving wel al aangeven met welke anderen je graag samen aan de start komt. Met een familieticket kom je uiteraard samen aan de start.

Voor elke deelnemer voorzien we een knap “Versele-Laga Adventure Run”-T-shirt. Er is geen tijdsopname, het doel van de run is alle hindernissen overwinnen en samen de finish behalen waarbij de snelheid niet van belang is. De minimumleeftijd om deel te nemen is 8 jaar. Kinderen onder de 14 jaar zijn verplicht om het parcours samen af te leggen met een volwassene.

Timing

14u – 17u: verschillende waves (aantal afhankelijk van het aantal inschrijvingen)
17u30: optreden Ze Quaffeurz
Doorlopend muziek, catering en verfrissende drankjes.

Parcours

Het parcours wordt volledig opgebouwd op het Teamadventure-terrein in Provinciaal Domein De Brielmeersen. Het volledig afgebakende parcours slingert doorheen de waterpartijen, over alle heuveltjes, door het paintballveld en het lasershootbos. Eindigen doe je op een 18 m lange buikschuifbaan in de modderige vijver. Finishen met een proper shirt is dus helemaal uitgesloten 😉

Het compacte parcours en de uitgebreide toeschouwerszone zorgen ervoor dat supporters niets hoeven te missen van het spektakel.

Toiletten, lockers, kleedkamers en douches zijn aanwezig.

Meer info

www.versele-laga-adventure-run.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...