Clues classics is er terug!

Tradities zijn er om in ere te houden. Daarom ontsluit legendarisch Deins café ‘Clues’ nog eens zijn poorten voor hun welgekend feestweekend. Clues Classics zorgt ervoor dat de dansvloer van “de clues” op vrijdag en zaterdag nog eens vrij gemaakt zal worden. Tijdens het feestweekend komen Red D, San Soda, DTM Funk,…  de platen aan elkaar draaien.

De voorjaarstraditie brengt ons zoals steeds Clues Classics. Aangezien Clues een klassieker geworden is door zowel oudere als nieuwe muziek gaan ze dit jaar meteen een nachtje extra plannen samen met de jonge wolven van Kraft collective.

Op vrijdag 3 mei zal Red D samen met zijn confrater Lenny voor de classics zorgen en op zaterdag 4 mei verwelkomt Kraft collective de Belgische jonge held DTM Funk.  Hij zal een avondje boogie, disco, house & more brengen van de bovenste plank. Om de avond af te sluiten komt San Soda langs. Hij woont ondertussen in Berlijn, reist de wereld rond met zijn plattencollectie, maar vond zijn eerste liefde voor muziek in “de Clues” (door Red D). Een thuismatch, met hoofdletter ‘T’.

Op vrijdag is iedereen welkom vanaf 16u, zaterdag start de avond om 21u en eindigt hij in de late uurtjes.

Uiteraard zal the one and only Kris Klooz aanwezig zijn om het feest in gang te steken en iedereen van drank te voorzien!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...