Vzw Deinze Winkelstad legt mama’s en papa’s in de watten met een super verwenbon

vzw Deinze Winkelstad pakt uit met een verwenbon voor Moeder- en Vaderdag. Mama’s en papa’s genieten niet alleen van het geschenk dat ze krijgen, maar worden ook extra verwend met een beleefevent op zaterdag 6 juli 2019 in zaal Souplex.

Eerder lanceerde Deinze Winkelstad een vaderdag- en moederdagactie gekoppeld aan een afzonderlijk beleefevenement.  In 2019 gaat ze nog een stapje verder en organiseert ze zowel voor de vaders als voor de moeders een verwenmoment op dezelfde dag en locatie maar in twee verschillende zalen in zaal Souplex (Bisschopstraat 6, 9800 Deinze).

Koop je op vrijdag 10 of zaterdag 11 mei een moederdaggeschenk bij een handelaar in Deinze, dan ontvang je een originele verwenbon. Mama’s kunnen met deze bon deelnemen aan een uniek beleefmoment in zaal 1 in Souplex op zaterdag 6 juli 2019. Er zijn tal van gratis activiteiten voorzien tussen 9 en 13 u. zoals een maquillage met fotoshoot, koffie en thee, kleuradvies, smoothies, ontbijtkoeken, een nek- en hoofdmassage, yogaworkshops, tips voor gezond eten en drinken, …

Koop je op vrijdag 7 of zaterdag 8 juni een vaderdaggeschenk bij een Deinse handelaar, dan ontvang je ook een verwenbon. Papa’s krijgen met deze bon een leuk verwenmoment in zaal 2 in Souplex op zaterdag 6 juli 2019. Tussen 9 en 13 u. kunnen ze genieten van een biertje, een rugmassage, koffiekoeken, op de koffie met een bekende Deinzenaar, fiets- en reistips, een barbier, een krant, broodjes en worsten, …

Kortom: een unieke onvergetelijke dag zowel voor de papa’s als voor de mama’s.

vzw Deinze Winkelstad, Stad Deinze, Opel Dhont Deinze, Carrefour Market Deinze, Elektro Mac, Poliakov Vodka en Primus Haacht  ondersteunen beide initiatieven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...