De Katsjoe Botten spelen “Te Hoge Wolken”

Het gaat hier over ons. Wij hebben veel te vertellen, wanneer gij luistert. Maar let op, wat ge ziet is niet altijd wat ge krijgt. Het gaat hier over willen en kunnen. Over nachtmerries en dromen, die misschien nooit te bereiken zijn.

In september 2018 zag Inclusief theatercollectief De Katsjoe Botten het levenslicht. Gedreven door goesting om te spelen, nood om theater te maken en een grote portie fantasie richtten deze mensen met en zonder beperking samen deze groep op.

Startend vanuit enkele “wilde ideeën” en onder begeleiding van een professionele regisseur (Tine De Pauw) en actrice (Leen Roels) werkten ze gedurende de voorbije maanden een toneelstuk uit…

 Een stuk over het leven…  Over dromen en nachtmerries… van mensen met en zonder beperking!

Enkele acteurs verblijven reeds jarenlang in vzw Verburght in Landegem (meer informatie op www.verburght.be). Ondanks hun – vaak ernstige – motorische en verstandelijke beperking hebben ze dromen en talenten, net als wij. En deze delen ze graag met u op het podium.

De voorstellingen gaan door op 21 juni (20u) en 23 juni (15u) in zaal De Klaproos te Landegem. Achteraf kan worden nagepraat met een knabbeltje en een drankje in de bar.

Nieuwsgierig geworden?
 Voor meer informatie kun je terecht bij Lies De Pauw ([email protected]).
 Tickets bestellen kan via [email protected] (10 € per stuk).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...