Vzw Deinze Winkelstad legt papa’s in de watten met een super verwenbon

vzw Deinze Winkelstad pakt uit met een verwenbon voor Vaderdag. Papa’s genieten niet alleen van het geschenk dat ze krijgen, maar worden ook extra verwend met een beleefevent op zaterdag 6 juli 2019 in zaal Souplex.

Vorig jaar lanceerde Deinze Winkelstad een vaderdag- en moederdagactie gekoppeld aan een afzonderlijk beleefevenement.  In 2019 gaat ze nog een stapje verder en organiseert ze zowel voor de vaders als voor de moeders een verwenmoment op dezelfde dag en locatie maar in twee verschillende zalen in zaal Souplex (Bisschopstraat 6, 9800 Deinze). Wie in mei een moederdaggeschenk bij een handelaar in Deinze kocht ontving een originele verwenbon.

Koop je op vrijdag 7 of zaterdag 8 juni een vaderdaggeschenk bij een Deinse handelaar, dan ontvang je ook een verwenbon. Papa’s krijgen met deze bon een leuk verwenmoment in zaal 2 in Souplex op zaterdag 6 juli 2019. Tussen 9 en 13 u. kunnen ze genieten van een biertje, een rugmassage, koffiekoeken, op de koffie met een bekende Deinzenaar, fiets- en reistips, een barbier, een krant, broodjes en worsten, …

Kortom: een unieke onvergetelijke dag zowel voor de papa’s als voor de mama’s. Meer info via http://www.facebook.com/deinzewinkelstaden www.beleefdeinze.be

vzw Deinze Winkelstad, Stad Deinze, Opel Dhont Deinze, Carrefour Market Deinze, Elektro Mac, Poliakov Vodka en Primus Haacht  ondersteunen beide initiatieven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...