ÉCLECTIQUE de nieuwe Sportac’86 show was terug top!

Na de 2 voorgaande shows “Najada” en “Kobato” van Sportac was het terug uitkijken naar de opvolger “éclectique”. De voorgaande shows waren telkens van een hoog niveau, het was dan ook voor Sportac’86 een uitdaging om de voorgaande shows te overtreffen.

De 4 voorstellingen waren voorzien in een tent op de parking van de Brielpoort. Het was terug een super spektakel, gebracht met live orkest en prachtige lichtshow. Iedereen kon zich dan ook opwarmen aan de prachtige show in de toch wat kille tent.

“éclectique”: De ultieme beheersing en doorzetting gekoppeld aan een ontzagwekkende arbeidsethos, 3 van de kernkwaliteiten waarmee Sportac‘86 wereldwijd successen heeft geoogst. Sportac‘86 is een begrip. Een ronkende naam die staat als een huis in gymnastiekkringen en ver daarbuiten. Doorheen meer dan 3 decennia wisten haar trotse leden en coaches steevast grootse successen te behalen. Een staaltje van professionele continuïteit dat zijn weerga niet kent omdat in deze club iedereen een rol speelt in de bijdrage tot dit prachtig verhaal.

Een puike prestatie voor Sportac’86 Deinze die in 1986 startte met een 250-tal leden, met nu reeds meer dan 1000 leden en een pak medaillewinnaars in verschillende disciplines. Trots om zo’n evenement in ons Deinze te hebben!

Proficiat aan Sportac’86 en zijn leden en medewerkers, we zijn nu reeds benieuwd naar de volgende show!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...