Hey, stap je mee op de 5de Wandel3Daagse Deinze! 21-22-23 mei.

Wij verwelkomen jullie graag op 21-22-23 mei 2019 voor onze 5de editie van de Wandel3Daagse in Deinze. Kom samen met je vrienden en vriendinnen meestappen! Je kan elke dag kiezen uit een nieuwe route van 2.5km, 5km of 8km. Onze routes zijn buggy- en rolstoeltoegankelijk.

Wie 3 dagen deelneemt verdient een originele Wandel3Daagse-medaille. Wij zorgen voor een gezond tussendoortje onderweg. Kom genieten van dit unieke, gezellige wandelevenement in Deinze! We starten en finishen elke dag aan het Brielpaviljoen (ingang Brielmeersen). Op donderdag sluiten we af op het St. Poppo-plein, wij zorgen voor veel sfeer en gezelligheid!

Omdat wij jullie graag willen aansteken met het wandelvirus, organiseren we in samenwerking met vzw Wandelclub Natuurvrienden Deinze, de Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (STAPH), enkele VIBLO-Leieland-collega’s en de steun van Stad Deinze en Sport Vlaanderen en de vele attente sponsors en vrijwilligers, een nieuwe editie van de Wandel3Daagse Deinze. Met onze 5de editie kunnen we stilaan spreken van een traditie!
Ook dit jaar mikken we in het bijzonder op de jonge wandelaars, kleuters en lagere schoolkinderen. Maak het gezellig en kom met je (groot)ouders, vrienden en kennissen mee wandelen in onze mooie Leiestreek.
Kies vrij je startmoment. Op dinsdag 21 mei en donderdag 23 mei 2019 kan je vrij starten tussen 16.30u en 20.00u, op woensdag 22 mei 2019 kan je vrij starten tussen 13.30u en 18.00u. De verschillende routes zijn elke dag goed uitgepijld. Op woensdag verwelkomen we ook extra kinderen en volwassenen met een beperking! Onze routes zijn buggy- en rolstoeltoegankelijk. Onze Wandel3daagse-medailles liggen al klaar!
Nodig zeker je klasgenoten mee uit, en wie weet win je wel een halve dag SPRINGKASTEEL-PLEZIER op je school. Verzamel onze Wandel3Daagse-jetons, de school met het grootste aantal jetons (in verhouding met het aantal leerlingen) wint de prijs!
Ook dit jaar willen we het goede doel steunen, we kozen voor FIOLA = een ‘krachtig samen’- bundeling van 6 organisaties die hun ervaring en expertise delen in ambulante ondersteuning van baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) beperking en hun netwerk.

Dit wil je niet missen!
Alle recentste informatie op facebook ‘Wandel3Daagse Deinze’

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...