Gezinsbond Petegem-aan-de-Leie tattoeëert 300 papa’s voor Vaderdag!

Onze papa’s, vaders, papies … doen het fantastisch. Daar zijn wij bij de Gezinsbond van overtuigd! Daarom krijgen de eerste 300 kinderen die op zaterdag 8 juni langskomen in de inkomhal van de Palaestra een gratis tattoo om hun papa te versieren.

Maar het blijft niet bij een tattoo. Want wie er een leuke foto van neemt, kan die plaatsen op de Facebookpagina van de Gezinsbond (nationaal) met de hashtag #toppapa. Zo maak je kans op een prachtige vuurschaal.

 “Vanaf 9 uur staan we paraat, zegt Geert Van der Beken. Want ook papa’s verdienen het om eens in het zonnetje te staan. Daarom doen we dit vlak voor Vaderdag. En papa’s mogen er natuurlijk ook eentje meenemen voor hun eigen vader. Oh ja, waar je de tattoo kleeft, beslis je zelf. Of laat je zoon of dochter kiezen… Maar misschien wel wachten tot na de zwembeurt”, lacht Geert.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...