Jeugdacademie KMSK Deinze, partners zorgen voor groei en een positieve mindset!

Op donderdag 8 augustus stellen de partners van de Jeugdacademie van KMSK Deinze hun samenwerking voor aan ouders, spelers en andere geïnteresseerden. Club Brugge, Savafoot, UPENDI en Erasmusatheneum lichten hun aandeel in het groeiverhaal toe en vertellen over hun aanpak. De avond gaat door in de VIP-ruimte van de club en start om 20u15.

De jeugdwerking van KMSK Deinze is een gestructureerde jeugdwerking waarin KMSK Deinze, zowel in competitieverband als op vriendschappelijke basis, voetbal op eerste klasse amateurs niveau aanbiedt.

De opleidingsvisie van de club bestaat erin dat men met getalenteerde spelers uit een directe omgeving in een straal van 25 km een goede opleiding biedt op vlak van techniek, tactiek, fysiek en mentaal vermogen.

Vier pijlers zijn een belangrijk gegeven in onze jeugdopleiding: Kwaliteit, Motivatie, Sportiviteit, Kansen.

In dat kader start de Jeugdacademie een samenwerking met partners die op deze verschillende domeinen van betekenis kunnen zijn en bijdragen aan de persoonlijke groei van de spelers en aan de groei van de club.

Jarno Verheye, recruitment verantwoordelijk bij Club Brugge, Cedric Vlaeminck, sportief organisator van Savafoot, Gina Buydaert, carrièrecoach en zaakvoerster van UPENDI en Michael Van Coppenolle, adjunct-directeur Erasmusatheneum,  stellen zichzelf, hun organisatie en hun rol binnen de Jeugdacademie voor.

Ouders, spelers en geïnteresseerden krijgen nadien ook de kans vragen te stellen.

Iedereen is welkom!

Meer info nodig? Contacteer Frederik Platteeuw – PR-verantwoordelijke Jeugdacademie KMSK Deinze – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...