Radio Tequila fietst en sneukelt op zondag 4 augustus

Radio Tequila organiseert al voor de 16de keer een sneukelfietstocht: op zondag 4 augustus wordt “de Leerzewegels en Jan Filliersroute” gereden. De vorige edities waren heel succesvol, en daarom is het aan te raden om in te schrijven op voorhand, liefst vόόr vrijdag 2 augustus.

Tequila sneukeltocht

Dit jaar kan je weer kiezen tussen twee afstanden: ongeveer 25 km en ongeveer 45 km. Voor de korte route is de prijs 13,00 euro, voor de lange route 15,00 euro en kinderen minder dan 13 jaar fietsen al aan 8,00 euro.

Dit jaar vertrekt de tocht bij een goede buur van radio Tequila: Tuinen Michaël, Bredestraat 71. Dan worden achtereenvolgens de stopplaatsen Agristo (Nazareth), de Koninklijke Tennisclub KDTC, Filliers en Foodbart bezocht. Op de lange route komt daar nog de nieuwe brouwplaats van Sint-Canarus bij in Gottem.

Verder werken bakkerij Raes uit Kruishoutem mee, net als frituur ’t Buikske Vol uit Wortegem. Augustijn en Nescafe vervolledigen de rij. Honger en dorst zullen de fietsers dus zeker niet hebben. Bij aankomst krijgt elke fietser ook nog een portie frieten met een stukje vlees.

Ook dit keer ondersteunt het Fonds Jan Filliers de sneukelfietstocht. Bij gevaarlijke oversteekplaatsen komen borden die door het FJF aangeboden worden. Radio Tequila schenkt achteraf ook een deel van de winst aan het Fonds Jan Filliers.

Heb je fietspech, dan staat Thomas Cycles uit Astene klaar om te depanneren.

Starten kan tussen 10.00 u. en 14.00 u. Wie wil parkeren in de buurt kan dat op een weide in de Pachthofstraat.Inschrijven kan via www.radiotequila.be. Meer informatie kan je krijgen via het emailadres [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...